top of page

VEILIG BEZOEK

foto: Felix Q Media

foto: Felix Q Media

​Klassiek achter de Duinen werkt in nauw verband met de Lourdeskerk aan het naleven van de coronaregels. Samen zorgen we voor een prettig en veilig bezoek. De Lourdeskerk heeft een groot oppervlak, waardoor wij met onze kleine setting de ruimte hebben. Wij vragen aan u om de algemene regels altijd in acht te nemen:

  • Blijf thuis als u verkoudheidsklachten heeft

  • Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers

  • Schud geen handen​

Schoonmaak
De Lourdeskerk wordt professioneel gereinigd. Er zullen ook desinfecterende schoonmaakmiddelen aanwezig zijn om uw handen te reinigen bij binnenkomst. De kerk is tevens goed geventileerd en er wordt geen gebruik gemaakt van luchtcirculatie.

Kaartverkoop
U kunt kaarten uitsluitend online kopen, er is geen verkoop aan de deur. Dit om transacties zoveel mogelijk te voorkomen. U kunt uw kaartje uitprinten of op uw mobiel tonen. Uw kaartje zal bij binnenkomst door onze vrijwilliger gecontroleerd worden op gepaste afstand.

Placering
Alle concerten zijn ongeplaceerd. Onze vrijwilligers zullen u bij binnenkomst helpen met het zoeken van een goede zitplaats. In de zaal zullen ‘zitjes’ van twee stoelen staan. U kunt met maximaal twee personen naast elkaar zitten, mits u uit hetzelfde huishouden komt. Komt u met meer, dan kunt u zich verdelen over de beschikbare zitjes. Er zit 1,5 meter tussen elk zitje.

Verkouden
Toont u of een van uw huisgenoten symptomen van het coronavirus, dan willen wij u vragen thuis te blijven. Wij kunnen u niet toelaten tot het concert. We kunnen wel uw ticket omzetten in een kaart voor een ander concert in de serie of restitueren. Mail in dit geval naar info@klassiekachterdeduinen.nl.

Mondkapje
Het dragen van een mondkapje is niet verplicht. 

Toegankelijkheid
De Lourdeskerk is toegankelijk voor rolstoelen en er is een invalidetoilet. Wij kunnen helaas geen begeleiding bieden.

Toiletten
U kunt gebruik maken van de aanwezige toiletten. Er is echter beperkte capaciteit, dus we vragen u zo min mogelijk van de toiletten gebruik te maken.

Vragen
Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen hebben, mailt u dan gerust naar info@klassiekachterdeduinen.nl.

bottom of page